medo snijeg

Zimska Čarolija u Zemlji Snijega

Razne Price

Prica o snijegu za djecu

Bio jednom jedan veseli medo zvan Maks. Maks je živio u šumi okružen drvećem prekrivenim bijelim pokrivačem snijega. Jednog hladnog zimskog dana, dok je sunce sjalo na nebu, Maks je odlučio krenuti na avanturu u Zemlju Snijega.

Na putu prema Zemlji Snijega, Maks je sreo prijatelje: Pticu Snešku, koja je letjela na nebu stvarajući prekrasne snježne oblake, i Zeko Šarenića, koji je već bio u Zemlji Snijega i donosio vijesti o čarolijama koje su se tamo događale.

Kada su stigli u Zemlju Snijega, Maks, Ptica Sneška i Zeko Šarenić bili su oduševljeni. Svuda oko njih bilo je visokih snježnih planina, sjajnih ledenih jezera i malih kućica napravljenih od leda. Zemlja Snijega bila je prepuna igara i smijeha.

U sredini Zemlje Snijega nalazila se Velika Ledena Dvorana, gdje su se svake godine održavale Zimske Igre. Maks, Ptica Sneška i Zeko Šarenić odlučili su se pridružiti natjecanjima. Maks je sudjelovao u utrci na sanjkama, Ptica Sneška u utrci na skijama, a Zeko Šarenić u igrama na ledu.

Natjecanja su bila napeta, ali su se svi zabavljali i smijali, bez obzira na rezultate. Nakon završetka Igara, svi su se okupili oko velikog ledenog stola i dijelili tople čokolade sa šarenim šlagom.

Dok su sjedili pod zvijezdanim nebom Zemlje Snijega, Maks, Ptica Sneška i Zeko Šarenić shvatili su da je pravo bogatstvo zime u zajedništvu i radosti dijeljenja trenutaka s prijateljima.

Veseli medo Maks i njegovi prijatelji odlučili su ostati u Zemlji Snijega do kraja zime, uživajući u svakom čarobnom trenutku. A tako završi njihova predivna zimska priča, isprepletena toplinom prijateljstva i radosti Zemlje Snijega.

Ocijenite ovu pricu

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *