obitelj

Priča za djecu o obitelji

Price o porodici

Ovo je priča o dječaku Petru koji je oduvijek želio letjeti i osjetiti slobodu u zraku. Unatoč svim preprekama i skeptičnosti drugih, Petar je odlučio slijediti svoje snove.

Bilo jednom jedna obitelj koja se sastojala od tate, mame i dvije sestre, Lune i Nore. Obitelj je živjela u lijepoj kući sa velikim vrtom u kojem su se često igrale.

Tata je radio u uredu i bio je vrlo vrijedan. Mama je radila od kuće, brinula se za kućanstvo i djecu, ali istovremeno se bavila i svojim hobijem – slikanjem.

Luna i Nora bile su jako bliske, iako su se katkad svađale. Luna je bila starija i uvijek je bila vrlo odgovorna, a Nora je bila mladalačkog duha i voljela je igrati se.

Kada bi došao vikend, obitelj bi zajedno odlazila u šetnju, gledala filmove ili se igrala društvene igre. Svake godine bi zajedno odlazili i na ljetovanje, što je bio vrhunac godine za sve.

Obitelj je uvijek bila tu jedna za drugu. Kad bi netko bio tužan, drugi bi ga utješili, a kad bi netko bio bolestan, svi bi se brinuli o njemu. Bilo je toliko ljubavi, podrške i zajedništva u toj obitelji.

Jednog dana, obitelj se proširila i dobila novog člana – malenog mačka kojeg su nazvali Tigrić. Tigrić je odmah postao dio obitelji i donio im još više radosti i smijeha.

Obitelj je shvatila da je ljubav i podrška koje pružaju jedni drugima ono što ih čini jakima i sretnima. Bez obzira na to što su prolazile kroz dobre i loše trenutke, uvijek su se oslanjali jedni na druge i zajedno bili neustrašivi.

I tako, ta obitelj nastavila je živjeti zajedno, gradeći uspomene, jačajući svoje veze i uvijek se oslanjajući na ljubav koju dijele.

Ocijenite ovu pricu

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *