princ i princeza

Princeza i Princ Kroz Zvjezdani San

Kratke Price Za Laku Noc

Bio jednom jedan daleki svijet u kojem su se zvijezde smijale i mjesec je pjevao uspavanku svakoj duši. Na tom čarobnom mjestu živjela je princeza Luna, čija je kosa bila poput svjetlosnih zraka što plesahu po noćnom nebu. Uz nju je uvijek bio njen vjerni pratilac, princ Aiden, čiji su osmijeh i hrabrost osvajali srca svih koji su ga poznavali.

Jedne večeri, dok je nebo bilo posebno svijetlo od zvijezda, princeza Luna je primijetila da je Mjesec posebno sjetan. Pitajući ga za razlog, Mjesec je tužno odgovorio da je izgubio svoj sjaj. Bez oklijevanja, princeza i princ su se odlučili na putovanje kako bi pronašli izgubljenu svjetlost Mjeseca.

Putovanje je bilo ispunjeno avanturama i izazovima. Susreli su vješticu koja je čuvala tajnu Mjesečevog sjaja, ali i zmaja koji je žudio za igrom. No, hrabrost i ljubav koju su osjećali jedno prema drugome vodila ih je kroz sve opasnosti.

Konačno, stigli su do kule u kojoj je bila skrivena svjetlost Mjeseca. Njihovo srce bilo je ispunjeno radosti kada su je pronašli. Vrativši se natrag na svoj svijet, vratili su sjaj Mjesecu, a zauzvrat su dobili blagoslov koji će osvijetliti njihovu ljubav zauvijek.

I tako, princeza Luna i princ Aiden su živjeli sretno do kraja svojih dana, pod zvjezdanim nebom koje su sami osvijetlili svojom ljubavlju.

5/5 - (3 votes)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *