avio i djecak

Prica o Avionu

Razne Price

Avionsko putovanje s Enesom

Jednom, mali dečko po imenu Enes želio je letjeti kao ptice. On je sanjao o tome kako bi bilo zabavno letjeti visoko u zraku i vidjeti svijet iz ptičje perspektive.

Jednog dana, Enes je otišao na aerodrom sa svojim roditeljima. Kada su došli do aviona, Enes je bio zapanjen kako je velik i impresivan. Letač im je rekao da će ih odvesti na nezaboravno putovanje i Enes je bio jako uzbuđen.

Kada su se avion digao u zrak, Enes se osjećao kao da leti sa pticama. On je vidio prekrasne poglede na gradove, planine i more. Osjetio se kao kralj svijeta, letio visoko iznad svih oblaka.

Nakon nekog vremena, avion se spustio na novo mjesto. Enes se zabavljao i upoznavao nove ljude i mjesta. Čak je i sam pilotirao avion i osjetio se kao pravi avijatičar.

Kada se vratio kući, Enes je ispričao svoja avionska putovanja svima svojim prijateljima. Oni su bili zadivljeni i željeli su iskusiti isto. Enes je shvatio koliko je avion fantastično sredstvo za putovanje i koliko mu je putovanje avionom ostalo u sjećanju zauvijek.

Ocijenite ovu pricu

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *