dva vuka slika

Priča o dva vuka: Mirko i Luka

Price o Vuku

Bila jednom dva vuka u šumi, Mirko i Luka. Mirko je bio hrabar i željan lovine, no često je pokazivao nemir i nemogućnost strpljivosti. Luka je pak bio iskusan i mudar, te je znao kada je pravi trenutak za lov.

Jednog dana, Mirko i Luka su naišli na jelena kojeg su željeli uloviti. Mirko se odmah htio baciti na njega, no Luka mu je savjetovao da čeka i smiri se. Mirko je poslušao i čekao, dok se jelen približavao i počeo tražiti hranu. Kada je jelen bio dovoljno blizu, Mirko i Luka su napali i Luka je ubo jelena svojim brzim i preciznim udarcem.

Mirko se začudio brzini i spretnosti svog brata, te je počeo tražiti njegov savjet u budućnosti. Od tada, Mirko je učio od Lukine iskustva i strpljivosti, te su zajedno lovili najbolju lovinu u šumi.

Luka je postao Mirkov učitelj, a Mirko je naučio važnu lekciju o strpljivosti i učenju od iskusnijih. Njihova prijateljstva i suradnja su se razvila, a oni su postali jedan od najboljih timova u šumi.

Ova priča pokazuje kako strpljivost i učenje od iskusnijih mogu dovesti do uspjeha, kao i koliko je važno imati mentora ili učitelja u životu. Uključuje također i lekciju o prijateljstvu i suradnji, te kako se najbolji rezultati mogu postići kada radimo zajedno sa svojim prijateljima ili kolegama.

3/5 - (1 vote)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *