Petar i vuk, prijateljstvo u šumi

Price o Vuku

Bilo jednom jedno dijete koje se zvalo Petar. Petar je živio u malom selu u šumi. On je volio šetati šumom i upoznavati sve životinje koje žive u njoj.

Jednog dana, Petar je hodao šumom kada je naišao na jednog velikog vuka. Vuk je bio prestrašen i pobjegao od Petra. Petar se nije bojao, pa je pošao za njim. Vuk se krijao u šumi, a Petar ga je tražio. Konačno, Petar ga je našao i počeo se sa njim družiti.

Vuk i Petar su postali najbolji prijatelji. Petar je često dolazio u šumu da se druži sa vukom i drugim životinjama. Vuk je učio Petra mnogo o životu u šumi, a Petar je učio vuka mnogo o životu u gradu.

Jednog dana, Petar se vratio u šumu i našao vuka koji je bio bolesan. Petar se brinuo za vuka i njegovao ga dok nije ozdravio. Vuk je bio zahvalan Petru za njegovu pažnju i ljubav.

Nakon toga, Petar i vuk su još više porasli u prijateljstvu. Petar je učio vuka mnogo novih stvari, a vuk je učio Petra mnogo o životu u šumi. Životinje su počele da cijene i poštuju Petra zbog njegove dobrote i pažnje.

Vrijeme je prolazilo, a Petar i vuk su odrasli. Petar je ostao njegov najbolji prijatelj, i njihovo prijateljstvo se samo pogoršalo sa vremenom.

Ocijenite ovu pricu

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *