Daria u svijetu osjecanja

Price Za Laku noc

Daria je bila malena djevojcica koja je voljela putovati i upoznavati nova mjesta. Jednog dana, ona je otisla u svijet osjecanja gdje su emocije poput srece, tuge, ljutnje, straha i ljubavi bile zivotinje.

Kada je stigla, upoznala je zivotinju srece koja je uvijek bila nasmejana i radosna. Daria se zabavljala s njom i osjetila je toplinu i dobrotu u sebi.

Zatim je upoznala zivotinju tuge koja je plakala i bila tuzena. Daria joj je pruzila utjehu i podršku, i tuge je pocela gubiti svoju snagu.

Nakon toga, Daria je srela zivotinju ljutnje koja je bila jako besna. Ona je shvatila da ljutnja moze biti opasna ako se ne kontrolira, te joj je pomogla da se smiri.

Sledeca zivotinja koju je upoznala bila je zivotinja straha. Bila je jako uplasena i nije htjela da krene dalje. Daria joj je govorila da ne treba biti uplasena i da ce biti u redu. Nakon nekog vremena, strah je poceo gubiti snagu i Daria se osjetila hrabroj.

Posljednja zivotinja koju je upoznala bila je zivotinja ljubavi. Bila je jako sretna i puna topline, a svugdje gdje bi prošla, cvjetale bi cvjetovi i sunce bi sijalo. Daria je shvatila da ljubav moze promijeniti svijet i da je najjaca emocija.

Kada je Daria vratila kuci, njena mama je primijetila da je puna srece i ljubavi. Daria joj je ispricala svoje putovanje u svijet osjecanja i kako je naucila da se nosi sa svim emocijama. Njena mama je bila jako ponosna na nju i rekla joj je da ce uvijek biti tu za podršku.

Od tog dana, Daria je nastavila putovati i upoznavati nova mjesta, ali sada je znala da svaka emocija ima svoje mjesto i da se treba nositi sa njima na pravi nacin. Ona je bila sretna i puna ljubavi, i nikada vise nije bila uplasena ni tuzena.

3.6/5 - (5 votes)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *