prince prica za djecu

Zvjezdica i mala princeza

Kratke Price Za Laku Noc

Nekada davno, u dalekoj zemlji, živjela je jedna mala princeza koja se zvala Sofija. Sofija je bila jako lijepa i pametna djevojčica, ali je često bila usamljena jer nije imala mnogo prijatelja.

Jedne noći, dok je Sofija ležala u svojoj krevetiću, pojavila se mala zvjezdica na njenom prozoru. Zvjezdica je zasjala jako sjajno i počela govoriti Sofiji.

“Zdravo, mala princezo”, rekla je zvjezdica. “Ja sam tvoj novi prijatelj. Želim da znaš da nikad nisi sama jer uvijek postoji netko tko misli na tebe.”

Sofija se osmjehnula i osjetila toplinu u svom srcu. Zajedno sa zvjezdicom, putovale su kroz zemlju čarolija i avantura. Sretale su se sa vilama, vilenjacima i raznim drugim stvorenjima.

Sofija je uživala u svakom trenutku svoje avanture, ali je ipak željela da se vrati kući i zaspi u svom krevetiću. Zvjezdica ju je pratiila sve do njenog krevetića i Sofija se zahvalila na predivnoj avanturi.

“Ne zaboravi da uvijek imaš prijatelja u meni i u zvijezdama na nebu”, rekla je zvjezdica.

Sofija se smjestila u svoj krevetić, osmjehnula se i zaspala. Zvjezdica je sjajila na nebu, čuvajući mali grad i njegovu predivnu princezu. I tako su živjeli sretno do kraja svojih dana.

Laku noć, draga djeco. Neka vas čuva zvjezdica kao i mala princeza Sofija.

3.6/5 - (7 votes)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *