prica o vrticu

Priča za djecu o vrtiću

Razne Price

Priča o prekrasnom vrtiću u malom gradu

Jednom davno, postojao je prekrasan vrtić u malom gradu na kraju šume. Vrtić je bio okružen zelenilom i cvijećem te je u njemu bilo sve što je potrebno za igru i učenje malih mališana.

U tom vrtiću živjeli su mali dečki i djevojčice, koji su se svakodnevno zabavljali i učili nove stvari. Imali su divne učitelje koji su im bili poput roditelja, uvijek spremni pomoći u svemu što im je trebalo.

Jednog dana, u vrtić je stigla nova djevojčica po imenu Mia. Mia je bila malo stidljiva, no brzo se uklopila među ostalu djecu i postala njihova nova prijateljica. Učitelji su je upoznali s ostalim mališanima i pokazali joj sve što je bilo potrebno da zna o životu u vrtiću.

Prica o vrticu

Mia se brzo naviknula na život u vrtiću i upoznala nove prijatelje. Svaki dan je bilo nešto novo i zanimljivo za naučiti. Učitelji su organizirali mnogo aktivnosti, poput plesa, pjevanja, slikanja i izrade raznih umjetničkih radova.

Jednog dana, vrtić je organizirao veliku zabavu za sve mališane. Bilo je tu puno igara, plesa, glazbe i hrane. Svi su se dobro zabavili, a Mia je bila presretna što je bila dio te velike zabave.

No, kao i u svakoj priči, došao je i kraj. Mali mališani su završili svoj boravak u vrtiću i krenuli dalje u život. No, uvijek će pamtiti prekrasne dane koje su proveli u tom vrtiću, igrajući se, učeći nove stvari i stvarajući prijateljstva za cijeli život.

I tako, vrtić je nastavio svoju priču, s novim malim mališanima koji su dolazili i odlazili, ali uvijek s istom ljubavlju i brižnošću od strane učitelja i osoblja vrtića. Jer, kao što kažu, “vrtić je mjesto gdje se dijete uči, voli i prihvaća”.


Jeste li znali da su neki od najpoznatijih i najuspješnijih ljudi na svijetu pohađali vrtić? Među njima su Bill Gates, osnivač Microsofta, Steven Spielberg, poznati filmski redatelj, i Hillary Clinton, bivša američka državna tajnica. To samo dokazuje koliko je važno imati dobar početak u životu, a vrtić je jedno od najboljih mjesta za to! U vrtiću, djeca uče osnove poput čitanja, pisanja i brojeva, ali i važne životne vještine poput dijeljenja, suradnje i rješavanja problema. Također, u vrtiću se uče kako biti dobri prijatelji i kako se brinuti jedni za druge. Dakle, ako želite biti uspješni kao Bill Gates, Steven Spielberg ili Hillary Clinton, dobar početak u životu počinje u vrtiću!
Ocijenite ovu pricu

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *