prica o lasti

Prica o lasti

Razne Price

Lasta u novom domu

Jednom davno, u šumi živjela je jedna mala lasta. Bila je to vesela i živahna ptica koja je svaki dan letjela naokolo tražeći najbolje mjesto za skrivanje od grabežljivaca i traženje hrane. Voljela je letjeti kroz guste grane stabala i iznenada se pojaviti pred svojim prijateljima – vjevericama, zečevima i medvjedićima.

No, jednog dana, dok je tražila hranu, lasta se iznenada izgubila. Letjela je na sve strane, ali nije uspjela pronaći put kući. Bila je uplašena i sama, a noć je bila sve bliža i bliža. Lasta se sakrila u jednoj šupljini stabla i pokušala zaspati.

Lasta prica

Kad se probudila sljedećeg jutra, lasta je bila iznenađena kada je vidjela da se šupljina stabla pretvorila u njezin novi dom. U početku je bila tužna što je ostala bez svoje stare kuće, ali tada je otkrila da se u stablu nalaze i drugi stanovnici šume – ptičice, ježevi i leptiri.

Lasta se jako brzo sprijateljila s njima i postala je glavna pjevačica u njihovom malom društvu. Pjevali su zajedno i igrali se cijele dane, a lasta je shvatila da je pronašla novo dom i nove prijatelje.

Kad bi se susrela s drugim pticama u šumi, lasta bi uvijek ispričala priču o svom novom domu i prijateljima, a njezina priča bi inspirirala druge ptice da se druže i pjevaju zajedno. Tako je lasta postala poznata u cijeloj šumi kao vesela pjevačica koja je svima donijela radost i sreću.

I tako je lasta živjela sretno i veselo sa svojim novim prijateljima u novom domu u šupljini stabla, znajući da joj nikad neće biti dosadno s prijateljima oko sebe i da će uvijek imati mjesto za povratak kući.

2/5 - (1 vote)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *