Dječak iz džungle

Price Za Laku noc

Bilo jednom u džungli, živio je mali dječak po imenu Miki. Miki je bio jako hrabar i odvažan, a najviše volio je istraživati džunglu i upoznavati nove životinje.

Jednog dana, dok je Miki hodao kroz džunglu, naišao je na velikog slona koji je bio zaglavljen u mjehurićima. Miki se nije libio i odmah se približio slonu kako bi mu pomogao.

Miki se trudio koliko je mogao, ali nije mogao sam skinuti mjehuriće s velikog slona. Tada je došao na pamet da pozove druge životinje iz džungle da mu pomognu.

Brzo su stigle mačke, zebre, antilope i druge životinje iz džungle i zajedno su uspjele skinuti mjehuriće s velikog slona. Slon je bio jako zahvalan svima koji su mu pomogli i odmah se pobrinuo da svima pruži nezaboravne trenutke u džungli.

Završetak priče: Miki je naučio važnost pružanja pomoći drugima i koliko je to važno za stvaranje dobrih odnosa i prijateljstava s drugim životinjama u džungli. Od tog dana, Miki se još više zaljubio u džunglu i njene životinje i uvijek se trudio pomoći onima koji su ga tražili.

Ocijenite ovu pricu

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *